Ďakujem, zasnila som sa, keď mi bolo 20 rokov. ...něčakaj a choď mu naproti. ...naučtě sa ma neriešiť keď ja neriešim vas...Zvyknětě si..(tvoje slova). No, něviem, něviem, ako by to vyzeralo keby sa každý staral len sám o seba. Kačka, si veľmi citlivá duša, prajem ti veľa šťastia a úspechov a pekný pohľad do toho veľkého životného zrkadla. Píš ďalej... kým móžeš...
20.11.2009 11:15:00 | strawbery