Kde plavou všechny její hvězdy
Anotace: .... obraz malé hvězdářky .....
Cestou z koupelny
ještě plná hvězd
a pěny
horká stopa
chřadne v
dlaních do ozvěny
vlasy dlouhé
až na zem
plakají koupelovou
sůl do vitráží
bezmezného
ticha
a mokré prsty
znovu přijímají
stejnou náruč
hříchu
vplouvají tiše
do borůvkového
klína
dne který končí
po troškách
v náručí
mých snů
Přečteno 334x
Tipy 12
Poslední tipující: enigman, Psavec, Kyle, WhiteSkull, Zpátky, Pevya, Nola77
Komentáře (2)
Komentujících (2)