KUS KOMÍNA
Všechno se zdá divné být.
Už nic není jako dřív.
Svět se mění,
Lidé příjdou a odchází..
Nechají nám vzpomínky,
Z myšlenek skládáme komínky..
Vysoké jsou do nebe,
Všechny myslí na Tebe..
Když komín spadne,
Má duše se zvedne..
Jenže já nikdy nezapomínám,
Nechám si v srdci kus komína..
Přečteno 294x
Tipy 6
Poslední tipující: Agniezka, F.i.L, WerunkaaXD, Neldor
Komentáře (1)
Komentujících (1)