Odcházím
Odcházím, nikdo mě nezastaví
Nikdo se nepobaví
Na můj účet
Ona bude skučet
Taká malá mrcha
Před spravedlnosti prchá
Z citu zbylo už jen málo
Co by za zmínku stálo
Od života jsem čekal víc
Nedostal jsem skoro nic
Proto teď prchám
A řeknu těm mrchám:
„Už pro mě nic neznamenáte“
„Srdce kamenné máte“
Asi už vám to neodpustím
Vy mi asi taky ne – vím.
Komentáře (4)
Komentujících (3)