proč
Proč to musí takhle být,
proč musíme každej svou cestou jít.
Víš jak moc tě mám rád,
nedokážu být jen kamarád.
Nemoc tě pohladit a vzít za ruku,
obejmout a políbit na krku.
Proč mě takhle trápíš,
proč se ke mě nevrátíš....?
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita, Agniezka
Komentáře (0)