Supi klovou vždy dvakrát
Moje lebka je jako děvka
Špinavě vyzírá do zrcadla
Nese se vášnivě a zlehka
Má své těsné chapadla
Nečistě a bolavě se mi chichotá
Právě vždy, když mám tlaky
Je tu, když se zrovna smotám
Plechovka, proražená otvíráky
Vím, že se mnou zas zatančí
Peklo na Zemi, zelené Postavy
Je s úděsem, jak se mnou páčí
Má lebka, zaražená až do hlavy
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)