Hra
Svět je hra jak kovaná
Přesně pro deset hráčů.
Dva sedí a jen tak popíjejí
Tři pilují mříže cely
Dva se někde láskou hřejí
A jeden tomu všemu velí
Já celé dny přemýšlím
Proč zrovna deset hráčů
Život trávím zoufalstvím
Celé noci propláču
Roky si lámu hlavu tím
Kde je smysl toho všeho
Bloudím v pustinách,přemýšlím
A hledám desátého.
Přečteno 317x
Tipy 13
Poslední tipující: E.deN, kja-jin-ka, Marquizzzka sarkastoptiminihilistka, Dragoniana, Lioness, Miroslav Možný, strašidýlko-střapatý, Matty09, WhiteSkull
Komentáře (0)