chvilinka klidu
Anotace: Jen nicotná vteřina
Ohýnku svíce záře
okoukla její tváře.
Čaj v šálku nádherně voní
klidná hudba hraje pro ni.
Je tu volnost večerní
krásné chvíle nedělní.
Myšlenky tvé plné hor
kopce,louky,stráně,bor.
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: šuměnka, Mbonita, labuť, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)