Osud si tě našel
Anotace: ..nejsem škodolibá, ale je to tak..
Sbírka:
Mé výtvory
Najednou se obrací karty,
je to hráč té hry.
Už jsem věřila,
že ona snad lehce život žije..
Prý už otevřela oči,
říkám: ,,Dobře ty..´´
Prý už ví,
že jen sobě může věřiti..
Člověk může mít za sebou hodně,
ale pořád čeká,
kdy si ho to vše najde.
To, že řeší ostatní,
ale na sebe nehledí..
Osud se konečně probudil,
teď zahoď to,
o čem si kdy snil!..
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, Květka Š.
Komentáře (0)