Život
Život je jak jedna velká hra,
však kdo zná její pravidla?
Nikdo, proto je to jen boj.
Život je rovnováha dobra a zla,
někdy černá, jindy bílá padla
v soukolí osudu pro poslední voj.
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: Elyona, PANGÁSIUS, Lioness, urcite.me.neznas
Komentáře (1)
Komentujících (1)