Černé svědomí
Kam chodí spát mé černé svědomí
a jeho výsost nevšední
ustele si někde hluboko za domy
nedá pokoj ani na pět dní
Se soudkem u krku jako bernardýn
slintá mi do tváří
a křísí mě z mých propadlin
v mém němém žaláři
Očima na kost mé nahé duše navrací
co jsem už dávno zapomněla
vidím jako dnes své mosty padací
zamykaj mě uvnitř těla
Doufám že jednou taky zapomene přijít
to neuchopitelné a černé nic
a nevyčte mi zas všechny chyby, prevít,
můj život není holt podle učebnic
Přečteno 256x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, enigman, PrinceznaHeliovýchbalonků, Zpátky, labuť, Kyle
Komentáře (2)
Komentujících (2)