Nesnáším loučení
Anotace: a kdo rád říká sbohem..?
Předcestovní horečka,
do kufru hážu páté přes deváté
a přec vím, že stále nemám všechno.
Jako obvykle.
Polonahá běhám po bytě
a hledám druhou lodičku.
A nabíječku.
Typické.
Pošlu poslední pac a pusu,
zlíbám všechny, co se mi dostanou pod ruku
a jako celebrita ve velkém stylu odcházím.
Se slzami v očích.
Přečteno 263x
Tipy 8
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, hašlerka, Zefi, Mbonita, WAYWARD, trrtrr, Agniezka
Komentáře (0)