Zase
Zase mě vyháníš
kolikrát ještě?
ano už jdu
čekají nás deště
den se zkracuje
jako můj dech
studená mlha
teče ráno po stromech
před Brnem ve Svratce
osychají kameny
babí léto
přiškrtilo prameny
chladnější proudění
čeká na signál z Vysočiny
mění se čas i my
nebo v zrcadle je někdo jiný?
Přečteno 311x
Tipy 10
Poslední tipující: hašlerka, Gabrielle, Sladkalu, carodejka, Pevya, ziriant
Komentáře (3)
Komentujících (3)