O chlupení...
Anotace: ze sbírky - Bujná F. -
Když odstraníš ochlupení
hned se pohled na ní změní
k nepoznání, polaskání
pohlazení, políbení
záhy zahalená není
přislíbení, zalíbení
krev se pění do zardění
tělo vlní, váček plní
není k hnutí, vášeň nutí
k zasunutí....
Přečteno 391x
Tipy 37
Poslední tipující: Koza, Kars, ewon, Kapka, carodejka, jita.1965, slečna.závist, Bíša, labuť, 6thSun, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)