Já potkal jsem štěstí
Anotace: :) a už ho nepustím :)
JÁ POTKAL JSEM ŠTĚSTÍ
--------------------------------------------------------
Já potkal jsem štěstí
Věřte či nevěřte, je tomu tak
Prorazil zlé časy jsem pěstí
Mám ho tolik jako na louce mák.
Přicházíš se sluneční soustavou
Máš v sobě tolik mnoho jasu
Můžu počítat se srdeční zástavou
Až uvidím tu krásu.
To štěstíčko mám snad už v hrsti
Holubi tuhle zprávu mi nesou
Tak jako v zimě psovi je v srsti
Mě Tvoje slovíčka hřejou.
Tak pojď, už na Tebe čekám
Až mě zase potěšíš
Vrátili se k sobě, se ptám?
Ty, Štěstí, to pochopíš.
Náruč otevřená čeká mě ve dnech
Kdy není mi do zpěvu i kdy jsem šťastný
Se steskem spojí se velký povzdech
Je mi všecko už naprosto jasný.
Vždyť to bude dlouhá doba, už rok
Kolik toho uteklo a kolik zase přijde
Zúží se moře a rozšíří se potok
Až jasná hvězdička na nebe vyjde.
Děkuju Ti za všechno :)
Přečteno 340x
Tipy 21
Poslední tipující: Jiná, Adie.80, wigi.sama, Házté, Romana Šamanka Ladyloba, Hloupá Květinka, hašlerka, zelená víla, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)