Snědl jsem plyšovou tarantuli
Pro děti
se jednou rozdám úplně celý
i kdyby to stálo
dvacet roků v kočárku
a třicet k tomu na samotce
..ukážu jim planetu
jako
útočiště jejich otce
..jak hrál s ledním méďou petang
jak probouzel se vedle lvice
jak odnaučil chlastání
všechny pijavice
..a jednou dokonce
proti své vůli
snědl plyšovou tarantuli
Pro děti
bych snědl i nafukovacího dinosaura
..aby se rozsvítila
nekonečně krásná fialová aura
jako indigo
Přečteno 327x
Tipy 23
Poslední tipující: Kávový Poutník, drsnosrstej kokršpaněl, Pešulka, Lioness, kavec, její alter ego, stmivani.na.lepsi.casy, WAYWARD, Bíša, enigman, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)