Svítá/Nespavost
Šedá jsou rána prokřehlá potem
co vytryskl z těla a z podmíry spánku
Tak šedá jak závist všem kdo jsou svěží
Šedivé klišé déšť vede tu s okapy bleskovou válku
a těžkými rytmy si slibuje přežít
Šedé jsou pravdy že "..moudřejší večera"
Večer se rozhodl neskončit s tmou!
A slova co zněla tak perfektně za šera
teď bez špetky nápadu
šedivá jsou
Vtíravý zpěv ranních šedivých ptáků
nesl se nad věžmi Svatého Víta
Vtíravá VTíravá podmíra spánku
líbezně šeptala:
podívej, svítá . .
Přečteno 292x
Tipy 9
Poslední tipující: kikis, Zefi, Martin Douša, Házté, Mbonita, enigman, Agniezka, labuť, Kars
Komentáře (5)
Komentujících (5)