Je to jedno /pokračování/
Anotace: /Je to jedno....../protože se stejně nic nezmění/
Je to jedno,žít si s lhostejností
je to jedno,smát se bez radostí
já vím,já vím
že neznám slova z minulosti
i když bloudím
čas jen soudím
vidím v louži
chvile příštích hledání
co se plouží
v čekání......
Je to jedno,i když světy se ztrácí
je to jedno,ale podzim se vrací
já vím,já vím
že řada lidí ztrácí práci
a ještě střílí
když mlčí s andělem
když mlčí před světem
bez těch chvílí
než řekneš na mojí adresu
že další baseň,láskám donesu
jen je to JEDNO
jen je to Jedno......
/A ještě nekončí......
Přečteno 253x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Tanzania, enigman, Zefi, hašlerka, Bíša, Flamy, Psavec, stravla, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)