Na trase..
Na trase Zem - Mesiac
nie je tak rušno
aby si nemohla
nájsť priamkou vzdušnou
šum mojich krídel v tmách
kde nikto nie je
tam okrem dažďa sĺz
nič sa nedeje
zmrznutých lietavíc
prúd napovie Ti
kam som šiel, odtiaľ priam
ku Tebe letí
chyť si z nich do dlaní
hoci len jednu
kým všetky zhasnú a
preč neodlietnu
navždy zabudnuté
ľadové perly
na trase Mesiac - Zem..
a nikdy v cieli
Přečteno 280x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Gudula, Jiparo, nejsembásník, enigman, hašlerka, Bíša, Flamy, Simísek, padající do neznáma, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)