tip minimálně za to,
že chlap svede, co mnohá žena neumí
tak dej sem buchtu zlatou
zbožňuji povidla či mák..jó, tomu rozumím...:o))
30.09.2009 19:57:00 | šuměnka
S povidlím s tvarohem
i s mákem koláče
za chvíli pekáček
prázdnotou zapláče...
-----------------------
To znám,jak dojedou vnoučata...
29.09.2009 15:46:00 | Květka Š.