ach..
ta krása..
co je kolem..
stromy..
louky..
lesy..
pole..
a ševelení..co potěší
(nejednu bapku .o)
a taky jednu poetickou
žapku .o)
30.09.2009 21:04:00 | Bean
Žabka za to nemůže
že chladno je,mrholí
podzim už je takový.
/kéž by byl víc nadějný-
nédopadem na lidi/
29.09.2009 21:34:00 | s.e.n
hodil jsem si žabku,
skočila jen dvakrát,
proč ne potřetí?
mám zakalený zrak ,
ale také brýle,
mládí?
to jsem už zrušil,
tak proč ne potřetí?
zkusím to znovu...
***
Jiří senior
29.09.2009 20:12:00 | j.c.