Já, král
Anotace: Praha, 21. Září 2009
Já temný jsem rytíř,
černý král bez vojska,
sám vozatajem,
sám mezkem,
na cestách v prachu,
Já vojevůdce strachu,
marný pěšák v poli,
sám útočníkem,
sám obráncem.
bez hradeb a valů.
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: Magg, Házté
Komentáře (1)
Komentujících (1)