kamarádi
Anotace: Pro všechny mé přátelé.
Já a ty šlapem
sobě na paty,
nerozluční kamarádi,
kteří se maj strašně rádi.
Já a ty a to krásné slovo
kamarádi.
Mám tě rád už tím že žijem
a jsme na život dva.
Dva na radost i starost.
I když tě ztratím,
naše cesty se rozejdou,
nikdy na tebe nezapomenu.
Už tím že jsem tě poznal
budu mít něco z tvé osobnosti.
Přečteno 594x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)