Jméno.....

Jméno.....

Anotace: Je bohužel víc než to jedno jméno.....

Prozraď mi její jméno
nemá byt,lásku ani věno
žije s námi spoustu let
a pomalu ničí tento svět

Začíná pokaždé moc brzy
po ní zůstávají jenom slzy
a bolest ve tváři
ani slunce po ní nezáří

Nerostou po ní ani květy
zůstávají jenom smutné věty
ona píše dějiny
kdopak z nás je vlastně bez viny?

Jen ona dopřává pocit moci
vládne ve dne a i v noci
je spoustou lidi využitá
a ještě od víc zneužitá

Je to jenom něčí milenka
pro jiného zase malá dívenka
je to ta,co nebere na nic ohled
a po ní zůstává jen krutý pohled

Proč je pro ně krásná a chladná?
když je jen po krvi hladná
je drsná a tvrdá
snad není na své činy hrdá

Ona je jen krutá víla
co nezná slovo milá
máme pro ni spoustu jmen
ale jen jedno jí sedne jen

To jméno je VÁLKA...
Autor Nola77, 29.10.2004
Přečteno 621x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel