TAK UŽ MI DEJ
Anotace: ...blbý text na dobrou melodii.
***
Tak už mi dej
vždyť tě mám rád
po lásce hlad
tak už mi dej
tebe do nebe
bez sebe tebe
budu si přát
srdce tvé hřát
mé srdce hřej
sebe mi dej
bude mi hej
tak už mi přej
tak táhni pryč
jsi jako bič
jen si ji nech
pěstuj si mech
strhnu si masku
sebe do nebe
budu bez tebe
nechci už lásku
Tak jen mi dej
***
Přečteno 438x
Tipy 43
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kapka, harmony, Stoneman, Ayaka Midoriko, nejsembásník, Juraj Hrom, Radek.oslov.Šafárik, Churry, PPetrushka, ...
Komentáře (17)
Komentujících (17)