..lucid dreams..
Anotace: ..je to ten okamžik mezi bdělostí a hlubokým snem..(jen ho zatím bohužel nedokážu ovládat a prožitky korigovat)
Já spletla jsem si směr!
A propadla se v čase
Hlas selhal najednou a kus duše byl spasen!
Mnohé prý není fér!
A další zas je pasé
Nechtěj být nikdy mnou. Pak meč nebude tasen…
Já nenašla jsem cíl!
A zabředla jsem v dění
Strach žilami se hnal, hledaje rozhřešení!
Najednou tady byl!
A to se prostě cení
Prozářil celý sál. Utichl křik i klení…
Já chytla něčí dlaň!
A vydechla jsem v tichu
Klid do srdce se vlil, jak modlícím se mnichům!
Prosím tě, dál mne chraň!
Nechť přednost dávám smíchu
Pro život mnoho sil s odleskem ctnostných hříchů…
Přečteno 339x
Tipy 29
Poslední tipující: Paulín, Špáďa, harmony, Bíša, Zefi, Flamy, Čoki, j.c., Alien.v.v.s., hašlerka, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)