Naposled
(snad)
večerní vítr pročechral
lysiny polím
skrz bramborové natě
unavených sběračů
(když)
do plešatých korun
ulehlo hejno vran
za soumraku
snů o bílé
(a)
za mechovou zíďkou
usínalo slunce
v listech rebarbory
v polámaných paprscích
světlo svatojánských luceren
posledních průvodů
letních lásek
v jemném mrholení
Přečteno 491x
Tipy 28
Poslední tipující: Koskenkorva, zenge, verrinnka, Házté, harmony, LeeF, Dota Slunská, Churry, René Vulkán, zelená víla, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)