Sen
Anotace: taková patlanice o snu psaná napůl ve snu ;)
Sbírka:
Zhaslé noci
Noci dlouhý
jsou plný touhy
okmažik pouhý
a vše se změní
při rozednění
v porozumění
Odolávám pokušení
obrovského potěšení
v tobě utěšení
Po jednom objetí
počítám do pěti
zda není to prokletí
Nebo krásný sen
sladký jak džem
či pouhý klam jen..?
Že vedle mě ležíš
v naši lásku věříš
a rty v polibek měníš
Přečteno 381x
Tipy 18
Poslední tipující: piťura, Madanik, Bíša, divoska_jaja, Jacob P. Verlaine, harmony, Fenceless, labuť, Sweet KiWi, sestra-konec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)