Anotace: skoro rok stará básnička
ST! Ale hlávní je zůstat sám sebou..;o) ikdyž všichni odejdou..ale jistě minimálně jeden človíček vždy bude tu pro nás..;o)
30.09.2009 16:29:00 | Agniezka
nepředstavitelná realita..alespoň pro mne!
..vteřiny táhnoucí se jako thér
(v tu chvíli jsou i ony na odstřel)
syrový pot všech chvějících se těl
(žaludek rozhodně z té scény odešel)
prožitek, který by ve svém konci znachověl...
30.09.2009 16:05:00 | šuměnka