Zašeptáš něžně
štastný jsem byl chvíli
díky tobě děkuji...
I za to vše stojí
někteří lidé se chvilek
co stojí za zašeptání
třeba nikdy nedočkají
protože moc křičí...
01.10.2009 15:26:00 | Nút
ano
báseň promlouvá
skládankově jak střepy
z hrníčku vypitého
s chutí
obutí do nádechů
věčnosti pohledů
tužeb
papírové draky vypouštíme
do modrava
záplava světla obkreslí
naše potlesky
čemu..
zrcadlení...všemu..
ST
30.09.2009 19:13:00 | Mbonita
Napsat, že jsou tam výborné momenty, je zbytečné, každý to vidí...***
30.09.2009 18:33:00 | rybí prdy