Chocolate
Anotace: Nejvíc mňamka :)
Sladká, má chuť karamelu,
rozpuští se na jazyku.
Mé chuťové pohárky jsou v extázi.
Dobroučký sen.
Vůně už mě rozechvívá,
musím si dát ještě kousek,
labužnicky vychutnávám
mléčnou explozi
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: hašlerka, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)