Můj malý princ
Anotace: každý ho máme :)
Oči jako skleněnky,
pohled kolouška Bambího,
vypadá tak smutně,
tak zranitelně.
Mám chuť ho obejmout,
sevřít ho v náruči,
nakreslit pro jeho beránka klidně i palác ze zlata.
Prstíky proplete s mýma,
brouká si nějakou melodii,
která mi není povědomá.
Má hlas anděla.
Tak nevinný,
tak křehký,
tolik lásky,
tolik bolesti.
Přečteno 302x
Tipy 13
Poslední tipující: Fenceless, harmony, labuť, Zefi, WAYWARD, Psavec, PrinceznaHeliovýchbalonků, hašlerka, Mbonita, Květka Š., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)