Gilgameš
Velký Gigameš král,
hledal bylinu, květ,
tak moc se smrti bál,
žít chtěl celý, celý svět...
Já nechci, nehledám,
rostlinu nesmrtelného života,
sazenice, mám-li, dám,
žít stále, to není jen jahoda...
To co chci, nenajdu,
rostlinu štěstí, uzdravení,
na Smrt stejně zajdu,
co já hledám to tady není...
Komentáře (0)