Follow me
Anotace: follow me to a land...
Následuj mne tam,
kde volno dávám svým představám.
Kde nežiji nýbrž sním,
kde cítím být se svým.
Následuj mne tam
kde strasti mne netíží,
kde nevadí mi když osud se zpátky ohlíží
a vystavuje mě svým hrám.
Následuj mne tam,
kde srdce nemám,
kde nemiluji,kde se hněvám.
...
Kde sám sebe hledám.
Přečteno 430x
Tipy 23
Poslední tipující: ir.is, Markéta G., zelená víla, Zefi, Házté, Ayaka Midoriko, harmony, labuť, hašlerka, Dev_LATea_princess, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)