pojďte si hrát
Anotace: :) ............................................... http://www.youtube.com/watch?v=jD53kIwrnLI
prosím, prosím,
smutní lidi,
pojďte si hrát,
když Eros vyprchá,
ať nahradí ho Filos,
a ne lhostejnost
prosím, buďte sobě pak
kamarádka, kamarád
nechte lásku růst
a rozkvétat
nemůže do tvého světa,
když ji / jeho nepozveš,
nebo ke komukoliv
projev lásky odepřeš ...
jednou z forem agapé - je nadšení
jak žít to, je možná o tom,
být pořád trochu jako dítě,
i když si již dávno dospělý
Přečteno 372x
Tipy 38
Poslední tipující: PIPSQUEAK, al-pacino, Thesssinka, Lea Aura, Špáďa, Tekla, harmony, Radek.oslov.Šafárik, Hazentla, enigman, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)