ST už jsem jednou dal a nechte to vzít další...hi
Myslel jsem - mám světlušku,
u své hlavy na lůžku
se svítícím puntíkem
splet jsem si ji s budíkem...
07.11.2009 19:13:00 | zzlatý
Doufám, že nám tady ta "art-světluška" bude svítit nejmíň do zimy :) Moc hezká
06.11.2009 08:12:00 | Myška
Světluška už není smutná,
už ji zase život chutná.
V celém světě jedinečná,
ta světluška sedmitečná.
:)
01.10.2009 10:40:00 | Hazentla
Světluška si na zadečku
Rozsvítila malou tečku
Záře z ní je veliká
Beruška se zajíká
Tečkováním potěšena
Brzy bude Ferdy žena
:o)
01.10.2009 07:42:00 | labuť