Anotace: každá avantgarda, i ta poetická, je zprvu pošlapána chodidly závisti a nízkosti vyprahlých básníků, jež nechápou nic a také nic.
Waywarde za sebe mu nemůžu to říct, mě se to líbí, že tady trochu rozvlnil hladinu :-)
Milý autor s Id:64700
Prosím Tě jménem svého kamaráda, mohl by jsi si změnit nick? Nick "Policie ČR" mu nedělá dobře.
A taky Tě jeho jménem prosím, abys alespoň zjemnil svou "paródii". Ráda bych Waywarda ještě co nejdéle četla na stránkách Literu.
Děkuji :-)
01.10.2009 08:21:00 | Romana Šamanka Ladyloba
...píšu ódu na tvé mládí ,kdy všichni i vši ti kolem vadí,jen život tě vpřed stále svádí a to ti pořád,pořád vadí,tak se zastav,použij most,jen tak letem pro radost,plácneš o zem,milý hochu,necháš otisk,jednu botu.
...je to nekorigováno,promiň
01.10.2009 00:23:00 | WAYWARD
TTTTT
..T
..T
..T
I
I
I
I
I
ššš
š
ššš
__š
ššš
eeee
e
eeee
e
eeee
:-)
01.10.2009 00:22:00 | Romana Šamanka Ladyloba