Podvečerné ticho
*
Keď slastne privrieš oči
snažíš sa do snov uniknúť
po celom tele páli ťa neha
Aj slzy majú inú chuť
- Len tak si tíško
zabudnúť -
Keď kvapky rosy posledná púť
v teple ranných prianí
skončila v kávovom zrnku
V preplnenom dome na svitaní
- Len tak si tíško
osamieť skús -
A bojuj
kým máš pre koho
A neplač
kým máš s kým
V lúčoch dažďa
V predvečer odpúšťania
- Len tak si tíško
po úsmev príď -
*
Přečteno 383x
Tipy 21
Poslední tipující: Actafool, jedam, Kapka, Bíša, Psavec, enigman, hašlerka, Sweet KiWi, labuť, Jana M., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)