Vzali mi krev
Dobrovolně dal jsem krev
pak vypil pár vinných rév.
Lehčí o půl litru
vše k dnešnímu jitru.
Vzali by mi víc než půl
to bych však byl starý vůl.
Krev je třeba v celý svět
celkem dal jsem kýblů pět.
Za čtvrť roku vem to ďas
máte mne tu v centru zas.
Přečteno 359x
Tipy 21
Poslední tipující: PANGÁSIUS, saty, Flamy, harmony, Bíša, Kars, Psavec, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, hašlerka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)