Já jdu dál!!!
Anotace: Já už nebudu ta co se bude kvůli tobě trápit,teď ty budeš platit za svý chyby,Tati...
Já jdu dál a ty to víš,
možná chvíli potrvá než si to uvědomíš.
Víš,na tobě svět nestojí a nikdy nestál,
to jen ty sis to svý breptal.
Opakuješ že jen ty jsi ten...
A já říkám jsi sobec jen.
Ale ty na to jednou doplatíš,
až rodinu svou navždy ztratíš.
A pak už bude pozdě ptát se "Jak se máš?"
Pak už ani své dceři kytku k svátku nedáš.
Budeš litovat a budeš tak sám,
ale to jen proto abys osud svůj si vybral.
Přečteno 352x
Tipy 9
Poslední tipující: al-pacino, Psavec, hašlerka, Květka Š., Nút, Agniezka
Komentáře (6)
Komentujících (6)