A VŠECHNO ZNOVU ZAČÍNÁ
Myšlenky vítr rozčesává
přistříhává nové sny
na kousky je rozřezává
křičí na vše strany
ještě je naděje
ještě se nic neděje
jen vino zraje
voní do kraje
Myšlenka se ukrývá
hatí všechny plány
jen duše na slova vzpomíná
jen já řvu rozervaný
Jen řeka ta jen zpívá
lečí smutku rány
tak všechno v nás jen sténá
i smrtka se dívá
a všechno znovu začíná
ještě je......
Přečteno 378x
Tipy 29
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zelená víla, Bíša, harmony, Sweet KiWi, labuť, Krásná Princezna, Psavec, Házté, hašlerka, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)