To co podzim
dal mi darem
schovávám jak poklad
pořád do dlaní
občas to pohladím
a otřu sůl...
Přesto
děkuji tomu nahoře
za krásné roky na zemi
klaním se k němu
podzimnímu
písmenka skládám v pokoře
Moc krásná básenka , voní tisícemi vůní podzimu..které tak dobře znám..
01.10.2009 17:17:00 | Nút
Moc hezky napsáno, pravá podzimní atmosféra... taky je mi líto, že léto zmizelo... ale zase přijde... :o)
01.10.2009 17:08:00 | labuť