Ztracená
Bojím se hádat,
bojím se snít.
Bojím se žádat,
bojím se chtít.
Máš strach
z pláče,
o to víc slz,
v kapkách
na tvé tváře
kane uprostřed mlh.
Otevři okno,
duši svých přání.
Až kapky se dotknou,
očí tvých dlaní,
zbyde jen sladké zapomnění...
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Giginka
Komentáře (2)
Komentujících (2)