Půlnoc zakotvila v rudé
hodinová mašinérie
odkapává čas
..tik tik..
půlnoc zakotvila v rudé
a z náprstku
prý zase odkápl jed
panenka
podivně přizdobená špendlíky
nikoho nespasí
rány na těle se přece zahojí
ale v duši
podobají se smrtelnému stroji
naposledy
šplhám po duhové stuze
co jednou měla ti patřit
prosím
a žádám bílá oblaka
ať učešou tvé myšlenky
hřebenem milosti
než kolem tebe
začnou stavět hradbu
z benátských zrcadel
..tik tik..
Přečteno 293x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, j.c., PrinceznaHeliovýchbalonků, labuť, enigman, drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (2)
Komentujících (2)