Draci
Anotace: Sledovali jste někdy kouř z vodní dýmky? Nejsem básník, to vám jistě dojde.. Tahle pseudobáseň vznikla v čajovně, když jsem si jí napsala na účtenku..
Nadnášeni vzduchem,
proplétejí svá těla
Jako temná myšlenka,
Co mi uletěla.
Noc je temná,
Místy oslnivě bílá
Co se to dere z okna?
Touhy světa, nebo papírová víla?
Zrozeni pro smrt odvanutím,
Vyskočili tím oknem,
s odhodláním sebevrahů
Tak rychle a nesmyslně
jak oharek cigarety cinkl o podlahu
A tak jim nezbývá než jen letět
To byli ti kouřoví draci
Teď umírají bolestivou smrtí
Jako postřelní ptáci
Přečteno 326x
Tipy 12
Poslední tipující: litermaso, Vlk v rouše, Fenceless, Házté, enigman, Trauma, obyčejná
Komentáře (3)
Komentujících (3)