Brouček
Anotace: Myšlenkové pochody, na papíře nebo-li...
Prosluněně vychází.
Malý brouček namázlý.
Klepotá nožičkama o sto šest.
Nachazí idilky, ač je mu jen pět.
Zavojová můza, jež provonila svět.
Světélka a ambit nad.
Křídelka by uřezal a byl by rád.
Exaktní vědou spálil by břeh.
Aniž by věděl, co znamená svět.
Světluškovím paprskem posvítí na ňadra.
Zaskáče a zadýchá,ale neodpracoval práci za dva.
Pak bzučák komár zabzučí,
potichounku do uší.
Odkráčí po klapečkách.
Mne zanechá na cestách.
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, PrinceznaHeliovýchbalonků
Komentáře (0)