Chtěl bych být jako James Bond
.
Tíhu světa si troufnu nést,
jak Atlas u Héraklových sloupů,
ač prošel jsem už nespočet cest,
s časem nechtíc trochu hloupnu.
Těžkat tíhu na bedrech svých
jsem kdysi velmi chtěl,
k velkým gestům jsem vždy tíh',
dnes vím, že bych neuspěl.
Nedaří se v žití smělém,
nezůstane po mě zmínka,
tréning na mém těle starém
se projeví, až přijde žínka.
Pak zařehtám, zahrabu a kopu kopytem,
jako hřebec,
představím si,
že z filmu jsem ten a nebo ten ...
"Jsem Bond, James Bond!"
.
Přečteno 415x
Tipy 33
Poslední tipující: Bíša, trenérka, Pevya, Indigo, Mbonita, hašlerka, zenge, stravla, Tanzania, Psavec, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)