* * * ABSTINENCE * * *
Anotace: * Dal jsem si měsíc bez alkoholu a masa * * Následky " nedozírné " *
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;
* * * Byl čas mládí * * *
* * * Hrátek nekonečných * * *
* * * Snění * * *
* * * Nocí dlouhých * * *
* * * Bezesných * * *
* * * Rána v zapomění * * *
* * * Napůl lží * * *
* * * A na půl pravd * * *
* * * Co je co , co není * * *
* * * Přichází čas účtovat * * *
* * * S T Ř Í Z L I V Ě N Í * * *
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;
Komentáře (3)
Komentujících (3)