Hloupé slovo...
Hloupé slovo
má cizí tvář
vteřina je pouhé nic
v kapse zůstal prošlý kalendař
život běží okolo
tak rub a nebo líc
z těch mincí posledních
než zazní hloupý smích
jen hřích
ticho v ulicích
a ráno na novo
ukáže svou tvář
a pak platí polovic
za prolhaný snář
Proč křičí hloupé slovo
jen v příští basni navždy uhořelo
Proč křičí hloupé slovo
někam zmizelo
Někam ZMIZELO
Přečteno 295x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, malá slečna, Bíša, NikitaNikaT., hašlerka, Psavec, stravla, enigman, Mraveneček, Linzerka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)