O princezně v mém těle
Anotace: každý hledá, někdo najde, a někdo ztrácí naději
holka, co poznat chce celý svět
co chodí se vztyčeným prostředníkem
za ruku vodí se s bouřlivým tichem
nevěří sobě, nevěří lidem
hledá prince s vášnivým slibem
a když ho najde, pošle ho zpět
Nechce být s někým, nechce být sama
sama sebe strašně zraňuje
snad se nenávidí, snad se miluje
občas je šťastná, denně v noci brečí
možná by jí pomohlo být něčí
na to je ale moc velká dáma
jednou snad do duše jí přestane sněžit
a srdce její kamenné se rozbuší
ta holka prostě jen netuší
že bez lásky svět je černobílý
a že sex je jen hra, i když se jí líbí
tolikrát ztratila naději, až přestala věřit
Přečteno 319x
Tipy 12
Poslední tipující: Do Ga, Marupiara, zlomený a nanicovatý -__-, al-pacino, Lioness, Čoki, Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (4)
Komentujících (4)